Använda ditt konto efter raderad data enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Om vi tar bort dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR), kommer du inte längre att kunna använda ditt konto.

Hur kan jag spela på er plattform igen?

Skapa ett nytt konto genom att följa dessa steg från huvudlobbyn eller någon sida på vår webbsajt.

1. Välj 'Gå med' högst upp till höger.
  2. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa ett nytt konto. Du måste välja ett annat användarnamn.