Stänga ditt konto

Vill du ta en paus?

Du kan stänga av dig själv från spel under en bestämd tidsperiod.

För att göra detta följer du instruktionerna nedan beroende på hur du ansluter till ditt konto:

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Ansvarsfullt spelande
  3. Stäng av mig från spel
Mobilapp
  1. Konto
  2. Inställningar för ansvarsfullt spelande
  3. Stäng av mig från spel
Webbsajt

För att komma till funktionen på vår webbsajt, klicka på knappen nedan:

Om du känner att du kanske har ett spelproblem, besök vår sida för frivillig avstängning.

Kontakta oss om du vill stänga ditt konto. Vi hjälper dig gärna.

Vad händer med mitt konto när det har stängts?

När vi stänger ett konto finns det fortfarande kvar i vårt system. Om du vill spela igen måste du be oss öppna ditt gamla konto. Det går inte att stänga ett konto för att öppna ett nytt.

Hur kontaktar jag er?

Välj knappen 'Kontakta oss' nedan för att kontakta oss.

Vad händer om jag har pengar på mitt konto?

Om du har ett saldo i riktiga pengar kommer vi att returnera pengarna till dig som en del i processen.

Vad händer om jag spelar poker eller är anmäld till en turnering?

Vi kan inte stänga ditt konto medan du är aktiv på ett av våra bord för riktiga pengar. Lämna bordet och kontakta oss så att vi kan gå vidare och stänga ditt konto.

Om du är anmäld till turneringar som ännu inte startat, kommer vi att avanmäla dig automatiskt.