Skapa ett konto för oddsspel

Vi är glada att du är intresserad av att öppna ett konto hos oss!

När du spelar hos PokerStars har du ett konto för alla våra spel. Det betyder att du inte behöver ett separat konto för oddsspel och poker.

Om du ännu inte har ett konto på vår sajt men vill skapa ett, har du två alternativ:

1. Gå till vår hemsida, välj 'Gå med' längst upp till höger och fyll i registreringsformuläret. Det tar bara några minuter!

2. Du kan ladda ner och installera vår app, och skapa ditt konto därifrån.

När du har registrerat ditt konto är du redo att ta del av våra spel.

Välkommen till PokerStars!