Chatt vid borden

När du sitter vid ett bord, välj fliken Chatt och skriv ditt meddelande i rutan under. Tryck bara på Enter så kommer ditt meddelande att visas för bordet.

Om du använder mobil trycker du på chattrutan som då utökas så att du kan skriva ditt meddelande.

Det finns vissa restriktioner för att spelare inte blir distraherade:

• Chatten kommer inte att vara tillgänglig i viktiga skeden av turneringar eller när spelare är all-in.
  • Chatt från åskådare är inte tillåtet vid bord för låtsaspengar.
  • Åskådare kan inte chatta vid bord för riktiga pengar, såvida inte åskådaren har tillräckligt med pengar på kontot för att köpa in sig vid bordet.