Banköverföring online: Min insättning saknas

Har du inte fått din insättning via banköverföring online?

Mejla oss då med följande information så att vi kan spåra din transaktion:

• Exakt information från fälten för beskrivning och referens för denna transaktion, såsom detta visas på ditt kontoutdrag
  • Ungefärligt datum och tid för din insättning
  • Insättningsbelopp i din lokala valuta
  • En scannad kopia eller skärmdump av ditt bankkontoutdrag

Se till att följande information är synlig på ditt kontoutdrag:

• De fyra sista siffrorna i ditt bankkontonummer
  • Kontoinnehavarens namn
  • Bankens postadress (för kontoutdrag på papper) eller bankens URL (för kontoutdrag online)

Om du behöver information om hur du tar en skärmdump, följ denna länk.

Viktigt:
Om ditt kontoutdrag visar hela ditt kortnummer eller kontonummer, maskera då detta på bilden innan du skickar den till oss. Om du inte gör det kan vi inte behandla dokumentet och måste istället radera det.

Friskrivning:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts webbsajter och produkter som en tjänst till våra spelare, och The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller webbsajter som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.