Insättningar och uttag: Tillgängliga betalningsmetoder

Alternativ för insättningar och uttag varierar beroende på land.

För att se alla alternativ för insättningar och uttag som är tillgängliga för dig, följ dessa steg (där det är möjligt) eller:

Webbkassa

Mobilapp

Insättning

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till 'Kassa'.
  3. Tryck på 'Insättning' för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Logga in på ditt konto.
  2. Tryck på 'Uttag' och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Tryck på den gröna knappen för att gå vidare och se dina alternativ.
Datorklient

Insättning

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till 'Kassa'.
  3. Tryck på 'Insättning' för att se alla tillgängliga insättningsmetoder.

Uttag

1. Gå till 'Kassa'.
  2. Tryck på 'Uttag' och ange ett preliminärt uttagsbelopp.
  3. Tryck på den gröna knappen nedanför för att se tillgängliga alternativ.

Webbsajt
  1. Gå till vår webbsajt och klicka på fliken 'Insättningar och uttag'.
  2. Välj ditt registrerade land från rullgardinsmenyn.
  3. Välj ett betalningsalternativ i listan för att läsa mer om det.

Eller

Logga in på ditt konto på vår webbsajt (där det är möjligt), och:

1. Gå till 'Konto'.
  2. Gå sedan till 'Kassa'.
  3. Välj 'Insättning' för att se insättningsalternativ eller 'Uttag' för uttagsalternativ.

Tänk på att uttag med vissa metoder påverkas av vår uttagspolicy.