Ändra din mejladress

Följ instruktionerna nedan för att logga in och uppdatera din mejladress. Välj den plattform du använder:

Datorklient
  1. Logga in i vår datorklient
  2. Gå till 'Inställningar'
  3. Välj 'Kontouppgifter'
  4. Välj 'E-post'
  5. Ange din nya mejladress
  6. Bekräfta med 'TILLÄMPA'

För att titta på en video med instruktioner steg-för-steg trycker du på play-knappen. Videon finns endast på engelska.

Mobilapp

Om du använder mobilen trycker du på knappen nedan. Logga sedan in och följ instruktionerna.

Webbkassa

För att titta på en video med instruktioner steg-för-steg trycker du på play-knappen. Videon finns endast på engelska.

Webbsajt

Om du använder vår webbsajt trycker du på knappen nedan. Logga sedan in och följ instruktionerna.

Webbkassa

Vi skickar en fyrsiffrig verifieringskod till din nya mejladress. När du har koden går du tillbaka till sektionen 'E-post' på ditt konto och anger koden.