Bild/Avatar vid borden

Här är lite användbar information om din bordsbild.

Hur lägger jag till eller ändrar en bordsbild?

För att lägga till eller ändra en bordsbild, logga in på ditt konto och välj:

• Datorklient: Inställningar → Kontouppgifter → Välj bild
  • Mobilapp: Tryck på konto-ikonen och välj sedan plustecknet under bilden bredvid ditt användarnamn.

Ett nytt fönster öppnas där du kan välja mellan olika ikoner från vårt galleri eller lägga till din egen bild (endast tillgängligt i datorklienten).

För att välja en bild från vårt galleri, välj en av flikarna. Dessa inkluderar flaggor från hela världen och en mängd olika avatarer.

För att lägga till din egen bild (endast via datorklienten):

1. Välj 'Egen bild'.
  2. 'Välj ny bild'.
  3. Hitta bilden på din enhet.
  4. Välj filen och klicka på 'Öppna'.
  5. När din valda bild har laddats upp till vår server, klicka och dra rutan till området av bilden som du vill visa (det mindre fönstret till höger visar hur bilden kommer att visas vid borden).
  6. När du är nöjd med bilden i det mindre fönstret klickar du på 'Skicka för godkännande'.

Bilden kan ta upp till fem dagar att godkänna. Du får ett mejl om din bild inte godkänns.

Om du använder en bild från internet måste du kontrollera att det inte är en upphovsrättsskyddad bild.

Hur ofta kan jag ändra min bordsbild?

Du kan ändra våra ikoner när som helst men egna bilder är begränsade till tre per månad. När du har valt en ny egen bild tas den gamla bort.

Om du redan har laddat upp maximalt antal bilder (tre på 30 dagar) kommer alternativet att ändra bild att vara gråtonat.

Kan jag blockera en annans spelares bild?

Ja. Högerklicka på spelarens bild och välj 'Blockera bild'. För att visa den igen, avmarkera samma alternativ.

För att dölja alla bilder, gå till huvudlobbyn och välj:

Inställningar → Bordsutseende → Bordsvisning → avmarkera 'Visa spelarbilder'.

Hur tar jag bort min bordsbild?

Logga in på ditt konto och välj:

• Datorklient: Inställningar → Kontouppgifter → Välj bild. Där ser du din bild med en papperskorg ovanför. Välj papperskorgen och sedan 'OK' för att bekräfta.
  • Mobilapp: Tryck på konto-ikonen och plustecknet under bilden bredvid ditt användarnamn och välj den tomma ramen.