Avbrutna snurr och ofullständiga spel: information och hjälp

Hur slutför jag ett avbrutet spel?

Starta om vår programvara på samma enhet som du använde när spelet avbröts. Detta återställer ditt avbrutna snurr och slutför spelet.

Vad gör jag om jag inte kan återställa ett avbrutet spel efter omstart av programvaran?

Följ instruktionerna nedan beroende på vilken plattform du använder:

Webbsajt eller iOS-app

Rensa din webbläsares cache om du spelar på vår webbsajt eller iOS-app. Detta hjälper dem att lättare öppnas igen.

Du hittar stegen för felsökning via dessa länkar:

När det är klart, starta om vår programvara på samma enhet som du använde när spelet avbröts.

Datorklient

Rensa vår programvaras cache och försök starta om igen. Instruktioner för hur du gör det för varje plattform hittar du nedan:

Om problemet med spelet fortsätter, kontakta oss med följande information:

• Handens eller spelrundans ID eller namn på slot
  • Datum och tid när problemet uppstod
  • Beloppet du satsade i denna slot

Hur fungerar slots med automatiskt slutförande?

Vissa slots har automatiskt slutförande. Det innebär att vår programvara gör det åt dig.

Systemet avslutar ett snurr automatiskt 24 timmar efter att spelet avbrutits:

• Det kommer att göras slumpmässiga val i bonusrundor.
  • Om du har pågående free spins kommer programvaran att spela dem.

Du får pengarna på ditt konto när programvaran får en vinnande kombination.

Om ditt spel fortfarande är låst efter 24 timmar kan vi kontakta utvecklaren för att ta upp ditt ärende.

Hur vet jag om mitt saldo förändrats?

Kolla din spelhistorik för att se om ditt saldo ändrades. För mer information, se denna artikel.

Hur får jag tillbaka mina pengar från ett avbrutet spel?

När vår utvecklare bekräftar en vinst får du den på ditt konto.

Om du är en spelare i Italien, kontakta oss med spelinformationen. Vi tar bort spelet och återför pengarna som varit låsta till ditt konto.

Kan jag får en återbetalning om mitt spel låser sig?

Vi återbetalar inte avbrutna spel, i enlighet med vår företagspolicy.

Om våra utvecklare verifierar att ditt spel vann, kommer vi att kreditera vinsten till ditt konto.