Språk i lobbyn

Vi erbjuder över 25 språk för vår programvara.

För att spela på ett annat språk än engelska, gå till lobbyn och välj följande:

Datorklient
  1. Inställningar
  2. Globalt
  3. Språk
  4. Spela
  5. Välj ditt språk från listan.
Mobilapp

Språket som din enhet är inställt på kommer att avgöra vilket språk som visas i vår app.

• Engelska visas som standard om ditt språk inte är tillgängligt.
  • Support för andra språk än engelska är begränsad.

För att ta emot våra nyhetsbrev och kampanjmejl på ditt valda språk, välj följande:

Datorklient
  1. Inställningar
  2. Globalt
  3. Språk
  4. E-post på
  5. Välj ditt språk från listan.
Mobilapp

För att ändra språk för mejl och livechatt i mobilappen, tryck på konto-ikonen och sedan:

Inställningar → Språk för e-post/live support

Vissa språk finns för närvarande endast i beta-läge, så du kanske fortfarande ser vissa meddelanden på engelska om du väljer dessa.