Spelaranteckningar och etiketter lagras lokalt på din dators hårddisk, inte på våra servrar.
När du stänger programvaran med 'X' i övre högra hörnet sparas dina anteckningar och etiketter i en lokal fil.
Nej. Anteckningar och etiketter finns kvar på den enhet där de skapades och sparades.
Om du loggar in på en annan enhet är dina anteckningar och etiketter inte tillgängliga, om du inte manuellt överför filen.
Om anteckningar och etiketter inte sparas kan den valda lagringsmappen vara skrivskyddad.
Vissa mappar som 'Programfiler' och 'AppData' kan förhindra programvaran från att skapa eller uppdatera anteckningsfiler.
Så här ändrar du lagringsplats:
När du har ändrat mappen skapar programvaran en ny anteckningsfil på din valda plats.
Alla framtida anteckningar och etiketter som du lägger till sparas där.