Spelaranteckningar sparas inte korrekt

Det första steget är att kontrollera att du stänger vår programvara rätt när du avslutar din session, eftersom anteckningar (färgbeteckningar sparas i samma mapp) bara sparas till hårddisken när vår programvara stängs:

Inställningar → Kontouppgifter → Logga ut & Avsluta

• Anteckningar sparas lokalt på din dator, inte på våra servrar, så de flyttar inte med dig från en dator till en annan.
  • Om dina anteckningar inte sparas trots att du stänger vår programvara normalt, försök ändra mapp för anteckningsfilen.

Det är också möjligt att mappen där du försöker spara anteckningarna är skrivskyddad som standard (mappen Programfiler är till exempel ofta skrivskyddad). För att åtgärda detta, gå till:

Inställningar → Spel → Spelaranteckningar

Välj Ändra mapp... och välj sedan mappen Dokument eller liknande mapp utanför mapparna Programfiler eller AppData.

Detta skapar en kopia av din fil med anteckningar i den nya mappen och framtida anteckningar sparas där.