Ljudproblem på Windows eller Mac

Det lilla ljudet av ett kort som delas ut... ljudet av marker som flyttas från potten till din stack efter en stor vinst... till och med tidsvarningen som säger att det är nu eller aldrig!

Vi vet hur viktigt ljud är för poker och spel online, och vi vill inte att du ska gå miste om denna nyckelfunktion.

Det kanske verkar självklart men börja med att kontrollera att alternativet för ljud är aktiverat. Öppna programvaran och i menyn trycker du på:

Inställningar → Globalt → Ljud

Kontrollera att rutan bredvid ’Aktivera ljudeffekter’ är markerad.

Nedanför kan du se knappen 'Aktivera beta-ljud'. För att testa kan du aktivera och trycka på musikikonen för att kontrollera om du hör ljud.

Om problemet kvarstår, testa följande förslag beroende på operativsystem:

Windows

Kontrollera att vår programvara inte är inställd på 'Tyst' i Windows-ljudkontrollen:

1. Öppna ett bord i vår programvara.
  2. Högerklicka på volymkontrollen i nedre högra hörnet på ditt skrivbord.
  3. Välj 'Öppna volymkontroll'.

Du borde se en volymkontroll för vår programvara. Om den är avstängd, höj volymen.

Mac

Kolla att ljudet inte är avstängt på din Mac. Om du inte har volymkontrollen i din menyrad, följ dessa steg:

1. Gå till 'Systeminställningar'.
  2. Välj 'Ljud'.
  3. Bekräfta att alternativet ’Visa volym i menyraden’ är markerat.