Redigera spelaranteckningar

För att få tillgång till inställningarna för dina spelaranteckningar och mappen där anteckningarna är sparade, välj: Inställningar → Spel → Spelaranteckningar

Inställningar för spelaranteckningar

För att göra nya anteckningar eller redigera befintliga anteckningar om andra spelare, tryck på Redigera spelaranteckningar.

I fönstret kommer du att ha följande alternativ:

• Sökfält: Sök efter spelaranteckningar.
  • Lägg till: Skapa en spelaranteckning efter deras användarnamn.
  • Ta bort: Detta kommer att radera den markerade anteckningen i fönstret ovanför.
  • Importera anteckningar: Importera en anteckningsfil från en annan plats.
  • Ändra mapp...: Ändra mappen där du sparar dina anteckningar.
  • Öppna mapp: Öppna mappen där du sparar dina anteckningar.
  • Anpassad etikett: Ändra namn och färg på spelaretiketter.

Alternativ för spelaranteckningar

För att spara dina ändringar, välj Stäng och lämna programvaran genom att gå till: Kontouppgifter → Logga ut & Avsluta

Om programvaran kraschar eller stängs utan att du har loggat ut kommer inga nya anteckningar eller ändringar att sparas.