Sekretess och begäran om personuppgifter

Säkerheten för våra spelares uppgifter är extremt viktig och vi vidtar många åtgärder för att upprätthålla sekretessen för identiteter, preferenser och annan information som vi samlar in om våra spelare. Detta inkluderar investeringar i vår server, databas, backup, brandvägg och krypteringsteknologi.

I enlighet med dataskyddslagar kan endast spelare komma åt sina personuppgifter. Vi ger ingen information om våra spelare till tredje part såvida vi inte måste göra det enligt lag. Alla våra anställda måste följa denna policy och hålla våra spelares uppgifter konfidentiella. Denna skyldighet gäller även efter att en anställd har lämnat företaget.

Att vidta åtgärder för att skydda spelares information är en prioritet och du har också en roll att spela. Kom ihåg att lösenordet till ditt konto är hemligt och du ska inte avslöja det för någon eller låta någon upptäcka det.

För mer information om vår sekretesspolicy, se här.

Hur begär jag information om mitt konto?

Du kan skicka in en 'data subject request' om ditt konto när som helst via vår datorklient, mobilapp eller webbsajt. Om du gör det, skicka med en kopia av din legitimation (t.ex. nationellt ID-kort eller pass) för att verifiera din identitet.