Spela poker för låtsaspengar

Spel för låtsaspengar är ett bra sätt att lära sig vår sajt och våra funktioner. Det är roligt och du kan börja spela direkt. Nedan ser du en liten guide för att hjälpa dig att komma igång med spel för låtsaspengar. Klicka dig igenom flikarna för att se hur du kan gå med i cash games för låtsaspengar (även kallat ring games). Om du är intresserad av andra spel som Sit & Go's eller flerbordsturneringar kan du bara välja de formaten och gå vidare därifrån. Men vi rekommenderar att du startar med cash games för att få en känsla för det.

Byta till lobbyn för låtsaspengar och bläddra genom spellistan

Först måste du byta till lobbyn för låtsaspengar om du inte redan är där, och välja 'Alla spel' (dator) eller 'Poker' (mobil) i menyn för att se våra spel för låtsaspengar.

Hur du hittar spel för låtsaspengar på dator:

• Kontrollera att du är i pokerlobbyn (om vi har olika produkter i din region). Du kan välja produkt och vissa menyer högst upp i vår programvara.
  • Det finns två knappar, 'Riktiga pengar' och 'Låtsaspengar', längst upp till höger på skärmen (under ditt saldo) och där kan du öppna lobbyn för låtsaspengar.
    ***Då visas endast spel för låtsaspengar***
  • Byt sedan till lobbyn 'Alla spel' (längst upp) för att se tillgängliga pokerformat, som turneringar, Sit & Go's eller cash games för låtsaspengar.
  • Gå först till 'Cash' för att se våra cash games.

Hur du hittar spel för låtsaspengar på mobil:

• Om du använder vår mobilapp 'Classic', välj 'Låtsaspengar' ovanför lobbyn på hemskärmen.
  • Om du redan har uppgraderat till appen PokerStars Next Gen (om den finns i din region), gå till 'Konto' och växla alternativet till 'Låtsaspengar'.
    ***Då visas endast spel för låtsaspengar***
  • Växla sedan till 'Poker' i lobbymenyn längst ner i appen för att få tillgång till alla turneringar, Sit & Go's och cash games för låtsaspengar.
  • Välj 'Cash games' om du vill se dessa bord först.

Hur du hittar dina favoritbord på dator

Du kommer att se en spellista som du kan välja från i 'Cash'-lobbyn. Våra filter är ett bra sätt att hjälpa dig att hitta dina favoritbord.

• Förvalt: Nedanför spelflikarna kan du specificera format (till exempel No Limit Hold'em, Limit Hold'em), insatser (till exempel Låg, Medium, Hög) och antal spelare vid borden som ska visas för dig i spellistan. Om du klickar på 'Fler spel' under filtret 'Spel' kommer alla speltyper att visas.
  • Sortera listan: Med hjälp av olika identifierare (till exempel bord, insats och spel) kan du sortera listan genom att klicka på något (parametern som du har valt för sortering visas med en pil som indikerar stigande eller fallande ordning). Till en början rekommenderar vi att du sorterar borden efter 'Insats' (i stigande ordning från lägsta till högsta). På så sätt kan du se vilka insatser som är tillgängliga och vilka bord du kan välja mellan inom varje gräns.
  • Visa: Du kan även ändra hur listan visas för dig. Klicka bara på de olika alternativen under 'Visa' för att se olika vyer.
  • Dölj fulla bord: För att undvika fulla bord och väntelistor kan du markera alternativet 'Dölj fulla bord' som finns ovanför sektionen 'Insatser'.

Hur du hittar dina favoritbord på mobil

Du kan ansluta till ett bord för låtsaspengar från lobbyn 'Cash games'. För att hitta dina favoritbord kan du använda våra filter.

• Välja: Scrolla till 'Cash games' och välj det spelformat som du är intresserad av (till exempel No Limit Hold'em, Zoom Hold'em, Pot Limit Omaha, Limit Hold'em) så kommer du till respektive lobby.
  • Sortera efter filter: Filteralternativen kan variera beroende på spel (de flesta varianter har till exempel ett reglage för inköp och ett filter för bordsstorlek).
    • Genom att justera reglaget för inköp kan du specificera insatsintervall för de spel som visas.
    • Genom att trycka på radioknappen bredvid reglaget (om den finns) kan du begränsa din sökning ytterligare genom att välja önskad storlek på bord.
    • När du har gjort ditt val, tryck på 'Visa spel' i filterfönstret för att se tillgängliga bord utifrån dina val.

Hitta ett bord för låtsaspengar på dator

Det finns två val: välja en plats manuellt eller få en plats automatiskt.

• Dubbelklicka på ett bord du gillar från spellistan för att ta dig till borden utan att få en plats automatiskt.
  • Du kan även använda alternativet 'Spela nu' i högra panelen efter att du har valt bord, för att placeras automatiskt.
  • Om du inte ser alternativet 'Spela nu' betyder det att bordet är fullt. Du kan antingen vänta på en plats genom att klicka på 'Väntelista' i högra panelen, eller leta efter ett liknande bord genom att välja 'Spela på ett liknande bord' som finns på samma ställe.
  • När du har öppnat ett bord kan du klicka på en tom plats om du inte redan har fått en plats automatiskt.
  • Ett popup-fönster med inköpsdialogen kommer att visa inköpsbelopp och fler inköpsalternativ.
  • Notera att ett reglage för inköp är tillgängligt så att du enkelt kan välja belopp.
  • Gör dina val och tryck på OK så är du redo att delta i all action.

Hitta ett bord för låtsaspengar på mobil

Så här enkelt är det:

• När du har hittat ett bord du vill spela på, tryck på det för att köpa in dig via skärmen 'Spela nu'.
  • På skärmen kan du se ditt nuvarande saldo, inköpsbeloppet och fler inköpsalternativ.
  • Gör dina val och tryck sedan på 'Bekräfta' om du är redo att spela.

Fyll på din stack på dator

Notera att alternativet att få mer marker på bordet endast är tillgängligt om din stack vid tidpunkten är under maxinköpet som är tillåtet för bordet.

Du kan få mer marker på två sätt:

• Om du klickar på 'Lägg till marker' längst upp till höger på bordet så öppnas en dialogruta.
  • Annars kan du använda en genväg genom att högerklicka på din egen plats.
  • I inköpsdialogen kan du använda reglaget för inköp för att välja hur många marker du vill lägga till din stack, och bekräfta ditt val att fylla på.

Dessa marker kommer att tas från saldot på ditt konto. Om du inte har tillräckligt på ditt saldo kommer du att se alternativet 'Gratis marker' (se nedan) och/eller 'Köp marker' (om det är tillgängligt i din region).

Fyll på din stack på mobil

Notera att påfyllning endast är möjligt om ditt nuvarande bordssaldo är lägre än maxinköpet för respektive bord.

Du kan få mer marker via bordsmenyn:

• Öppna menyn i övre vänstra hörnet av bordet och tryck på 'Inköp' för att öppna inköpsdialogen.
  • Välj det markerbelopp som du vill ha via reglaget för inköp.
  • Bekräfta ditt val för att genomföra påfyllningen.

Gratis påfyllning av marker

Du kan få 15 000 nya marker gratis var fjärde timme. Alternativet att fylla på marker är vanligtvis tillgängligt i kassan.

• Välj eller scrolla till 'Låtsaspengar' och tryck på 'Hämta'.

Beroende på inställningar kanske alternativet 'Hämta' syns direkt när du öppnar kassan (medan du samtidigt är i lobbyn för låtsaspengar).

Beroende på vilken plattform du använder kan du nå kassan på olika sätt:

• Antingen via en separat knapp i huvudlobbyn i vår datorklient eller via ett menyalternativ på hemskärmen i vår mobilapp. I vår app Next Gen hittar du kassan under 'Konto'.
  • Du kan även få tillgång genom att trycka på ditt saldo (låtsaspengar eller riktiga pengar) som visas i de flesta lobbyerna.
  • Och när du använder vår mobilapp och sitter vid ett bord kan du byta till kassan genom att öppna bordsmenyn överst till vänster och sedan välja 'Saldo på ditt konto'.

Notera:

• I vår mobilapp 'Classic' finns alternativet 'Gratis marker' på hemskärmen i lobbyn för låtsaspengar. Om du redan använder vår app Next Gen hittar du detta alternativ under 'Konto' efter att du bytt till låtsaspengar på denna skärm.
  • Spelare på dator och de flesta av våra appar kan också fylla på marker genom anmälnings- eller inköpsdialogen innan spel, via rebuy-funktionen i turneringar eller via påfyllningsfunktionen vid cash game-bord.
  • Kom ihåg att rebuy eller påfyllning inte alltid är möjligt, och alternativet för gratis påfyllning kommer endast att visas om saldot är för lågt *och* fyra timmar har passerat efter den senaste påfyllningen.