Begära spelhistorik

Du kan begära din historik för insättningar, uttag, överföringar och spel från vår programvara. För att göra det, följ stegen nedan beroende på vilken enhet du använder:

Webbsajt

Om du använder vår webbsajt, klicka på knappen nedan för att gå direkt till 'Granskning av spelhistorik':

Spelhistorik

Datorklient
  1. Verktyg
  2. Historik & Statistik
  3. Spelhistorik
Mobilapp
  1. Tryck på konto-ikonen
  2. Historik
  3. Spelhistorik

Sedan väljer du ett datumintervall och ett lösenord för filen. Du kan välja vilket lösenord du vill Men vi rekommenderar att du använde ett annat än för ditt konto. Om du vill se information om StarsCoin ska du markera den rutan.

Välj sedan filformat (Excel (97-2003), HTML eller textfil) och därefter 'Skicka'. Du måste ange lösenordet för ditt konto för att bekräfta. Sedan skickar vi ett mejl med ytterligare instruktioner till din registrerade mejladress.

Om du inte kan öppna filen har du ett äldre program utan stöd att öppna historikfilen. För att lösa detta måste du uppdatera ditt komprimeringsprogram. Vi rekommenderar WinZip (välj Download och sedan TRY IT FREE) eller 7-zip för att öppna filen.