Myntvärde och insatsnivåer i slots

Myntvärdet är hur mycket du vill spendera på varje vinstlinje i spelet. Från början är myntvärdet satt till 0,01.

Hur fungerar myntvärdet?

Myntvärdet avgör din insats per snurr. Om du spelar på en slot med 25 vinstlinjer, kommer ett myntvärde på 0,01 ge dig en total insats på 0,25 i och med att det är 0,01 per linje:

• 0,01 (myntvärde) x 25 (vinstlinjer) = 0,25 (total insats)

Om du ökar ditt myntvärde till 0,02 per vinstlinje:

• 0,02 (myntvärde) x 25 (vinstlinjer) = 0,50 (total insats)

Du kan ändra din insats men du är begränsad av det belopp som bestäms av myntvärdet.

Hur ändrar jag mitt myntvärde?

1. Hitta först ditt myntvärde.
    • Datoranvändare hittar myntvärdet längst ner på skärmen.
    • Om du spelar på mobil hittar du myntvärdet i övre högra hörnet av skärmen.
  2. För att ändra myntvärdet, använd vänsterpilen och högerpilen bredvid myntvärdet. För att höja ditt myntvärde, använd högerpilen. För att sänka myntvärdet, använde vänsterpilen.

Vissa slots kan ha andra symboler än pilar, beroende på tredjepartsleverantör. I sådana fall klickar du en gång på knappen till höger om myntvärdet för att höja det. Eller tryck på knappen till vänster för att sänka det.

I andra slots kan det vara en plus- och minussymbol bredvid myntvärdet. Då kan du trycka en gång på plus eller minus för att höja respektive sänka myntvärdet.

Kan jag skräddarsy insatsen med insatsnivåer?

Ja. Du kan skräddarsy din insats ännu mer genom att ändra insatsnivå. Olika insatsnivåer multiplicerar myntvärdet, och då ändras din totala insats.

Om du väljer ett myntvärde på 0,02 och en insatsnivå på 2, kommer du att få en insats på 0,04 per linje. Om du spelar en slot med 25 vinstlinjer blir det:

• 0,02 (myntvärde) x 2 (insatsnivå) = 0,04
  • 0,04 x 25 (vinstlinjer) = 1,00 (total insats)