Inlösen av dina spel

Du kan använda vår inlösen-funktion för att avgöra dina spel innan evenemanget är slut.

Hur löser jag in mitt spel?

Du ser knappen 'Inlösen' på din spelkupong om du har detta alternativ. Knappen visar hur mycket du kan välja att lösa in.

Om du klickar på knappen rättar vi spelet direkt. Resultatet i evenemanget kommer inte längre att spela någon roll. Vi stänger spelet och dina vinster (eller förluster) löses in.

Varför visas inte alternativet inlösen?

Vi erbjuder detta alternativ för livespel, singelspel och kombinationsspel om vi kan.

Vi kan inte erbjuda det på alla speltyper och vi kan ta bort det när som helst.

Spel som har lagts med gratisspel kan inte lösas in förrän värdet för inlösen är högre än värdet på ditt gratisspel.

Vad ska jag göra om knappen för inlösen inte fungerar?

Om spelet stängs eller oddset ändras, till exempel på grund av att ett mål har gjorts, kanske du inte kan lösa in spelet.

Om du försöker lösa in spelet men får ett felmeddelande, försök igen. Om detta fortfarande inte fungerar ber vi dig skicka oss följande uppgifter:

• ID för spelet som du försökte lösa in.
  • Vilken enhet du använder - mobiltelefon, surfplatta eller dator.
  • När du försökte lösa in ditt spel.
  • Vilket operativsystem enheten har. Till exempel iOS 15.4 eller Windows 10.
  • Vilken webbläsare du använder - Chrome, Firefox, Safari eller Edge.

När vi har fått denna information kan vi undersöka ärendet och kontakta dig igen.