Hjälp vid anslutningsproblem med programvara och app

Om du har anslutningsproblem när du använder vår klient eller app finns det några steg du kan ta för felsökning.

Steg 1: Grundläggande felsökning

1. Logga ut från vår mobilapp eller stäng vår datorklient, och stäng av din enhet.
  2. Starta om all nätverksutrustning du använder för anslutning.
  3. Sätt på din enhet igen, öppna vår programvara och logga in igen.

Om problemet kvarstår, följ instruktionerna nedan beroende på vad som gäller för dig.

Anslutningsproblem med Wi-Fi eller kabel till hemmets bredband
  1. Stäng alla andra program som använder internet. Streaming, nedladdning av filer, etc. påverkar din bandbredd.
  2. Kontrollera att router/modem har senaste firmware. För att uppgradera din firmware, kontakta återförsäljaren eller tillverkaren av din enhet.
  3. Konfigurera din router. Vissa Super-G eller Super-G Turbo routers (som DLink DI-624+ och andra) har problem när de kör i turbo-läge. För hjälp med att konfigurera din router, läs manualen eller kontakta din återförsäljare.
Anslutningsproblem med mobilappen
  1. Stäng appar som körs i bakgrunden för att frigöra minne.
  2. Använd bara en sorts anslutning, antingen Wi-Fi eller mobildata. Det kan bli en fördröjning när man växlar mellan de två. När du till exempel rör dig i hemmet kan din enhet ändra från Wi-Fi till mobildata, beroende på vilken signal som är starkast. Våra servrar kan tolka bytet som ett anslutningsproblem. För att undvika detta, stäng av antingen Wi-Fi eller mobildata för att tvinga enheten att bara använda en anslutningstyp. Vi rekommenderar att du använder Wi-Fi.

Steg 2: Ominstallering av vår klient eller app

Om instruktionerna ovan inte löser ditt anslutningsproblem, rekommenderar vi att du installerar om vår programvara. Instruktioner för hur du gör det hittar du här.

Steg 3: Skicka oss din information och loggfiler

Om du fortfarande har anslutningsproblem efter att ha installerat om vår programvara, behöver vi lite information om ditt system och din anslutning. Välj bland alternativen nedan beroende på enhet, för att se vilken information vi behöver:

Information för dator (Windows eller Mac)
  • Operativsystem, t.ex. Windows 10, macOS 10.14, etc.
  • Processor, t.ex. Pentium 4 2.4 GHz, G3, G4, Intel Core2Duo 2.4 GHz, etc.
  • RAM, t.ex. 512 MB, 1 GB, 2 GB, etc.
  • Typ av anslutning, t.ex. bredband, DSL, satellit, etc.
  • ISP (internetleverantör)
  • Router/Modem, t.ex. D-Link DI-624, Linksys WRTG54GS, etc.
  • Loggfiler
Information för mobil
  • Enhetens märke och modell (t.ex. Samsung Galaxy S10, Apple iPhone X, etc.).
  • Programversion (t.ex. iOS 13.1, Android 11).
  • Anslutningstyp: Wi-Fi och/eller mobilnät och vilket företag som tillhandahåller tjänsten.
  • Loggfiler från vår app.

Hur du skickar loggfiler

Skicka filerna så fort som möjligt eftersom vår programvara skriver över dem efter 48 timmar.

Datorklient

Starta vår programvara (du behöver inte logga in). Från lobbyn, välj:

Hjälp → Loggfiler (skriv in ditt användarnamn och viktiga detaljer) → SKICKA LOGGFILER.

Då skickas loggfilerna och din förklaring till oss automatiskt.

Mobilapp

Gå till: Konto → Hjälp → Skicka loggfiler till kundtjänst. Ange ytterligare information och tryck sedan på 'SKICKA LOGGFILER'.

Om du använder hemmets bredband kan du testa en annan internetanslutning om det finns. Du kan till exempel försöka använda mobilen som hotspot under tiden. Datakostnader kan tillkomma. Kontrollera med din mobildataleverantör för mer information.

När vi har fått informationen och granskat filerna, kan vi hjälpa dig.

Friskrivning:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts sajter och produkter som en tjänst till våra spelare. The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller sajter, som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.