Add-on i turneringar (dator)

Under en rebuy turnering kan det även förekomma en ”Add-on” som blir tillgänglig när rebuy perioden tar slut.

• Detta sker vanligtvis under första pausen.
  • En add-on är ett tilläggsköp, och fungerar ungefär som en extra rebuy.
  • Normalt kan du göra en add-on oavsett hur mycket marker du har.
  • En add-on kommer inte att erbjudas dig automatiskt.

Det finns två sätt att köpa en add-on:

1. Vänta på meddelandet ”Spelarna har nu paus”. Klicka sedan på markerlådan och välj alternativet ”Lägg till mer marker”. Vissa bordsteman har inte en markerlåda och då kan du istället klicka på 'Alternativ' längst upp på bordet för att komma åt menyn. Om du använder bordstemat ”Mercury” kan du klicka på Bord för att få tillgång till samma meny.
  2. Välj alternativet ”Auto Add-on” så kommer en ”Add-on” automatiskt att göras när alla händer är färdigspelade och pausen för ”Add-on” startar.
  3. Om du använder en mobil enhet klicka på Meny knappen vid bordet för att välja ”Lägg till mer marker”.

Du kan även göra valet i förväg genom att markera ”Automatisk Add-on under Add-on-perioden” om du går till:

1. Inställningar
  2. Inköp och registrering
  3. Automatisk rebuy (turneringar) - Alternativ

Kom ihåg att klicka på "Tillämpa ändringar” för att bekräfta ditt val.

Vänligen notera att detta endast sker under ”Add-on” perioden (vanligtvis under första pausen).

En ”Add-on” kan kosta vad som helst men kostar vanligtvis lika mycket som inköpet, och ger dig minst lika mycket marker som inköpet gav. Add-ons debiteras också med en liten avgift.

Prispotten och priserna kommer inte att tillkännages förrän add-on perioden är slut, eftersom prispotten ökar för varje re-buy.