Information om sammanslagningen av Flutter Entertainment och The Stars Group

Allmänt

Fråga: Innebär sammanslagningen att jag som kund behöver göra något för att fortsätta spela hos er? Kommer tjänsten jag erhåller att förändras?
Svar: Flutter Entertainment och The Stars Group har nu gått samman till en företagsgrupp, med några av spelbranschens mest kända varumärken under samma paraply. Men The Stars Group fortsätter som vanligt, och är tillgängligt under våra nuvarande licenser.
För tillfället får du inte tillgång till våra andra varumärken via ditt Stars-konto, så fortsätt att använda dina separata konton. Dina tillgångar förblir säkra och tillgängliga för uttag.

Fråga: Kommer jag att kunna logga in på den nya gruppens andra sajter med samma inloggningsuppgifter?
Svar: För tillfället får du inte tillgång till våra andra varumärken via ditt Stars-konto, så fortsätt att använda dina separata konton. Dina tillgångar förblir säkra och tillgängliga för uttag.

Fråga: Vem kontaktar jag om jag har problem eller funderingar?
Svar: Kunder ska fortsätta att använda den hjälp och kundtjänst som finns för de respektive sajterna.

Fråga: Kommer datorklienten att ändras för kunderna?
Svar: Flutter Entertainment och The Stars Group har nu gått samman till en företagsgrupp, med några av spelbranschens mest kända varumärken under samma paraply. Men The Stars Group fortsätter som vanligt, och är tillgängligt med samma programvara och produkter som du har idag.

Integritet och reklaminställningar

Fråga: Kommer mina kunduppgifter och reklaminställningar att delas och överföras till varumärken som Sky Betting & Gaming, Paddy Power eller Betfair?
Svar: Även om Flutter Entertainment nu slutgiltigt äger all kundinformation från deras varumärken, inklusive den som tidigare ägdes av The Stars Group, måste fortfarande alla dataskyddslagar följas. Därför kommer inte reklaminställningar att automatiskt föras över till andra varumärken. Om du vill ändra dina reklaminställningar bör du kontakta varje sajt direkt.

Frivillig avstängning

Fråga: Kommer den frivilliga avstängningen på mitt Stars-konto även att gälla på Paddy Power och Betfair?
Svar: Frivillig avstängning på PokerStars/Full Tilt gäller inte för Paddy Power eller Betfair. Du måste själv stänga av dig direkt hos Paddy Power eller Betfair.

Fråga: Kommer den frivilliga avstängningen på mitt Stars-konto även att gälla för mitt konto på Sky Betting & Gaming?
Svar: Om vi kan se att du har ett konto på Sky Betting & Gaming kontaktar vi dig med information om vad som kommer att hända - detta inkluderar alternativet att inte föra över den frivilliga avstängningen.

Fråga: Kan jag återställa mitt Stars-konto efter en frivillig avstängning, samtidigt som jag har en aktiv frivillig avstängning på Paddy Power och Betfair?
Svar: Om du vill återställa ditt Stars-konto efter en avslutad frivillig avstängning, kommer det inte att påverkas av någon frivillig avstängning på Paddy Power och Betfair.

Verktyg och funktioner för ansvarsfullt spelande

Fråga: Kommer spelpausen på mitt Stars-konto att kopieras av Paddy Power, Betfair och/eller Sky Betting & Gaming?
Svar: Om du har en spelpaus på ditt Stars-konto kommer detta verktyg inte att täcka Paddy Power, Betfair eller Sky Betting & Gaming. Du måste själva tillämpa en spelpaus direkt hos den relevanta sajten för att den ska gälla för respektive konto.

Fråga: Kommer en timeout på mitt Stars-konto att kopieras av Paddy Power, Betfair och/eller Sky Betting & Gaming?
Svar: Om du har en timeout på ditt Stars-konto kommer detta verktyg inte att täcka Paddy Power, Betfair eller Sky Betting & Gaming. Du måste själva tillämpa en timeout direkt hos den relevanta sajten för att den ska gälla för respektive konto.

Fråga: Kommer spelgränser som jag har satt på mitt Stars-konto att kopieras till konton på Sky Betting & Gaming, Paddy Power eller Betfair?
Svar: Spelgränser som har satts på ditt Stars-konto kommer inte automatiskt att överföras till eventuella konton på Sky Betting & Gaming eller Paddy Power och Betfair. Sätt själv dina gränser direkt hos dessa sajter.

Fråga: Jag har aktiverat funktionen 'Begränsa möjlighet att avbryta uttag' på mitt Stars-konto för att undvika att pågående uttag avbryts. Kommer denna restriktion att gälla för Sky Betting & Gaming, Paddy Power eller Betfair?
Svar: Begränsningen av avbrutet uttag på ditt Stars-konto kommer inte automatiskt att överföras till eventuella konton på Sky Betting & Gaming, Paddy Power eller Betfair. Du får själv göra samma begränsning direkt hos varje sajt.

Insättningsgränser

Fråga: Kommer de frivilliga insättningsgränser som jag har satt på mitt Stars-konto att kopieras till Sky Betting & Gaming?
Svar: Frivilliga insättningsgränser på ditt Stars-konto kommer inte att gälla för konton på Sky Betting & Gaming. Du måste själv sätta de insättningsgränser du vill ha direkt hos Sky Betting & Gaming.

Fråga: Kommer de frivilliga insättningsgränser som jag har satt på mitt Stars-konto att kopieras till Paddy Power eller Betfair?
Svar: Frivilliga insättningsgränser på ditt Stars-konto kommer inte att gälla för konton på Paddy Power eller Betfair. Du måste själv sätta de insättningsgränser du vill ha direkt hos de sajterna.

Fråga: Kommer den insättningsgräns som ni har satt på mitt Stars-konto att kopieras till Sky Betting & Gaming, Paddy Power och Betfair?
Svar: Om ditt Stars-konto har en insättningsgräns som du inte kan ändra, kommer denna inte automatiskt att appliceras på konton hos Sky Betting & Gaming, Paddy Power eller Betfair.

Stängning av konto

Fråga: Jag begärde att mitt Stars-konto skulle stängas - vad kommer att hända med mina konton hos Sky Betting & Gaming, Paddy Power och Betfair?
Svar: Om du begär att ditt Stars-konto stängs kommer inte detta att gälla konton på Sky Betting & Gaming, Paddy Power eller Betfair. Du måste själv begära att konton stängs direkt hos respektive sajt.