Livespel - variation i odds

När du spelar live kan oddsen ändras snabbt när spelet böljar fram och tillbaka.

Under live-event är oddsen på din spelkupong korrekta. Vår lobby tar ibland lite längre tid att uppdatera oddsen, så de kan skilja sig från de som visas på din spelkupong. Du bör alltid spela baserat på oddsen på spelkupongen, inte odds som du ser någon annanstans.

Vi har en funktion som hjälper dig att lägga dina spel snabbare för liveodds. Du kan aktivera/inaktivera denna funktion genom att markera rutan på din spelkupong, direkt under knappen 'Lägg spel', där det står: ”Godkänn automatiskt högre/lägre odds för att lägga spel snabbare”.

För att kontrollera dina spel, följ dessa instruktioner beroende på vilken plattform du spelar på:

• Datorklient: Verktyg → Odds → Spelhistorik
  • Mobilapp: Konto → Historik → Spelhistorik
  • Webbsajt: Spelkupong → Öppna/Avgjorda → Visa spelhistorik

För att se ett specifikt spel eller en tidsram, använd dessa filter:

• 'Alla spel'
  • 'Öppna spel'
  • 'Avgjorda spel'
  • 'Endast vunna'