Uttag via banköverföring

Med direkt banköverföring som uttagsmetod betalas dina vinster ut till ditt bankkonto.

Vilka bankuppgifter behöver jag?

Du behöver registrera olika bankuppgifter beroende på vilket land du bor i:

Land Nödvändiga bankuppgifter
Kanada
  • Kontoinnehavarens namn
  • Kontonummer
  • Bankens stad
  • 3-siffrigt institutionsnummer
  • 5-siffrig filialkod
Isle of Man och Storbritannien
  • Kontoinnehavarens namn
  • Kontonummer
  • 6-siffrig sort code
  • Bankens fullständiga namn
Andra länder
(där metoden är tillgänglig)
  • Kontoinnehavarens namn
  • Bankens fullständiga namn
  • IBAN (med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra extra tecken)
  • 8- till 11-siffrig BIC (med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra extra tecken)

Hur tar jag ut pengar från mitt användarkonto?

Bankkontoinnehavarens namn och bankens land måste stämma överens med informationen på ditt konto hos oss. IBAN och BIC ska anges med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra specialtecken.

Följ dessa steg för att göra ett uttag via direkt banköverföring:

1. Gå till 'Kassa'. Om du är använder vår webbsajt eller mobilapp:
    Webbkassa
  2. Tryck på ‘Uttag’.
  3. Ange vilket belopp du vill ta ut.
  4. Välj 'Direkt banköverföring' från listan med betalningsmetoder.
  5. Tryck mitt i fältet för att ange dina bankuppgifter.
  6. Ange dina bankuppgifter igen för att kontrollera att de är korrekta.
  7. Bekräfta att du är kontoinnehavaren.
  8. Tryck på den gröna knappen för att registrera dina bankuppgifter.
  9. Slutligen, skicka din uttagsbegäran.

Viktigt att veta

• Uttag behandlas i första hand via samma metoder som du har använt för insättningar. Detta är i enlighet med vår uttagspolicy och gäller upp till det belopp som du har satt in. När detta är gjort kan du välja andra uttagsmetoder, inklusive direkt banköverföring.
  • Vi behandlar din begäran inom 72 timmar. Efter godkännande kommer pengarna att krediteras ditt bankkonto inom 3-5 arbetsdagar.
  • Vi tar inte ut någon avgift för direkt banköverföring, men din bank kan ha avgifter. För mer information, kontakta din bank direkt.

I vilken valuta kommer ni att skicka mitt uttag?

Vi konverterar automatiskt pengarna från ditt användarkontos valuta till den valuta som är tillgänglig för direkt banköverföring i ditt land. Om båda valutorna är samma tas ingen växlingsavgift ut.

Valutan som vi skickar dina pengar i visas alltid i uttagsfönstret i kassan. Du kan även kolla vårt bekräftelsemejl för att se hur vi behandlar din begäran.