Uttag via direkt banköverföring: Allt du behöver veta.

Med direkt banköverföring som uttagsmetod betalas dina vinster ut till ditt bankkonto.

Vilka bankuppgifter behöver jag?

Du behöver registrera olika bankuppgifter beroende på vilket land du bor i:

Land Nödvändiga bankuppgifter
Kanada
  • Kontoinnehavarens namn
  • Kontonummer
  • Bankens stad
  • 3-siffrigt institutionsnummer
  • 5-siffrig filialkod
Isle of Man och Storbritannien
  • Kontoinnehavarens namn
  • Kontonummer
  • 6-siffrig sort code
  • Bankens fullständiga namn
Andra länder
(där metoden är tillgänglig)
  • Kontoinnehavarens namn
  • Bankens fullständiga namn
  • IBAN (med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra extra tecken)
  • 8- till 11-siffrig BIC (med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra extra tecken)

Bankkontoinnehavarens namn och bankens land måste stämma överens med informationen på ditt konto hos oss. IBAN och BIC ska anges med versaler och utan mellanslag, bindestreck eller andra specialtecken.

Hur tar jag ut pengar från mitt användarkonto?

För att göra ett uttag via direkt banköverföring, följ dessa steg:

1. Gå till kassan. Om du är använder vår webbsajt eller mobilapp:
    Webbkassa
  2. Välj fliken 'Uttag'.
  3. Ange vilket belopp du vill ta ut.
  4. Välj knappen 'Uttag'.
  5. Välj 'Direkt banköverföring'.
  6. Scrolla ner och ange dina bankuppgifter (klicka mitt i fältet för att börja skriva).
  7. Välj den gröna pilen för att fortsätta.
  8. Ange dina bankuppgifter igen.
  9. Bekräfta att du är kontoinnehavare.
  10. Välj den gröna pilen för att registrera dina bankuppgifter.
  11. När du har registrerat dina bankuppgifter kan du skicka din begäran.

Viktigt att veta

• I enlighet med vår uttagspolicy krediteras uttag först via samma metod(er) som användes vid insättning. När detta är gjort kan du välja valfri annan uttagsmetod, inklusive direkt banköverföring.
  • Vi behandlar din begäran om uttag inom 72 timmar. Du har pengarna på ditt bankkonto inom 3-5 arbetsdagar efter att vi har behandlat uttaget.

Vi tar inte ut någon avgift för direkt banköverföring, men din bank kan göra det. För mer information om din banks policy angående avgifter, kontakta dem.

I vilken valuta kommer ni att skicka mitt uttag?

Vi konverterar automatiskt pengarna från ditt användarkontos valuta till den valuta som är tillgänglig för direkt banköverföring i ditt land. Om båda valutorna är samma tas ingen växlingsavgift ut.

Valutan som vi skickar dina pengar i visas alltid i uttagsfönstret i kassan. Du kan även kolla vårt bekräftelsemejl för att se hur vi behandlar din begäran.