Problem att använda vår webbsajt (rensa cache för att lösa problem med webbläsare)

Om du upplever problem med att nå eller navigera på vår webbsajt, pröva dessa steg:

Dator

Steg 1: Använd Chrome eller Safari

Vi optimerar vår programvara och vår webbsajt för att fungerar med webbläsarna Chrome och Safari. Gå vidare till nästa steg om du redan använder en av dessa webbläsare.

För att hämta Chrome eller Safari, välj en av länkarna nedan:

Steg 2: Uppdatera din webbläsare

Använd någon av följande tangentkombinationer:

• Windows: 'Ctrl' + 'F5'
      • Mac: 'Option' + 'Cmd' + 'E' eller 'Cmd' + 'Shift' + 'R'

Om du fortfarande har problem, pröva nästa steg:

Steg 3: Rensa din cache

Välj en länk till utvecklarens webbsajt för mer instruktioner:

Mobil

Steg 1: Använd Chrome eller Safari

Vi optimerar vår programvara och vår webbsajt för att fungerar med webbläsarna Chrome och Safari. Gå vidare till nästa steg om du redan använder en av dessa webbläsare.

För att hämta Chrome eller Safari, välj en av länkarna nedan:

Steg 2: Rensa din cache

Rensa cachen i din webbläsare. Välj lämplig länk för instruktioner:

Friskrivning:
Vi tillhandahåller länkar till tredje parts sajter och produkter som en tjänst till våra spelare. The Stars Group varken förespråkar eller ansvarar för användning av dessa produkter eller sajter, som är helt oberoende av The Stars Group. All information och alla produkter som nämns används på egen risk och eget bevåg.